Uitverkocht!

Maat L is uitverkocht

Bestellen kan nog steeds, maar je bestelling zal dan op een wachtlijst terecht komen. Heb je hier vragen over? Laat dan een bericht achter.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  De beste plek voor je Homie Huisje

  De beste plek voor je Homie Huisje

  Wat we vaak tegenkomen is dat mensen de bench van de hond in de gang, of onder de trap neerzetten. Logisch ook wel. Zo’n gietijzeren bench ziet er helemaal niet mooi uit. Het is vooral een praktisch ding, maar verder niet echt charmant te noemen. Dat wilden wij anders zien. Daarom hebben we de Homie juist ook als mooi meubelstuk ontworpen.

  Zelf hebben we gekozen om het huisje van onze hond gewoon in de woonkamer neer te zetten. Niet als je binnenkomt gelijk recht voor je neus, maar tegen een muur waar hij bijzonder goed staat.

  Een hond die helemaal gewend is aan z’n huisje wil er ook vaak lekker in gaan liggen om te slapen. Dan is het wel zo gezellig als hij daarvoor niet altijd naar de gang hoeft te lopen, maar juist een beetje in de buurt kan blijven. Natuurlijk moet je kijken waar je ruimte in je huis hebt voor een Homie. Maar we raden aan om het huisje te plaatsen in jullie leefgedeelte. Huiskamer of woonkamer, want een Homie Huisje mag gezien worden!

  De elegante en functionele honden bench voor jou

  Volg ons
  Ig. Fb. Pi.