homie doghouses

Kleur en contrast

Wauw, je hebt een Luxe Bench gekocht! Gefeliciteerd! Wist je dat een Homie helemaal van nu is? Het zwarte stalen frame in combinatie met een compleet ander materiaal, maakt het ontwerp trendy en eigentijds. In veel moderne interieurs zie je deze combinatie terug. Ook in de accessoires komen deze details steeds vaker naar voren.

Hoe kun je de Homie nu het beste in je huis neerzetten? We geven je graag wat tips. Als je hebt gekozen voor een Mooie Bench met een houtlook, dan werkt het goed om de Homie tegen een muur met een moderne kleur te zetten. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren Mauve, Pale blue of Salie blue. Zo ontstaat er extra warm/koud contrast.

Als je een subtielere kleur (bijvoorbeeld wit) op de muur hebt, kun je kiezen voor een wit huisje om het strak en modern te houden. Heb je een warme kleur op de muur zoals warme terracotta, chocolade bruin of een zachte aardetint, dan kan het juist ook stoer staan om daar een zwart huisje tegenaan te zetten.

Heb jij onlangs een Design Bench gekocht? We zijn heel benieuwd hoe het hondenhuisje in jouw woning staat. Stuur een foto van jouw Homie naar info@homiedoghouses.com. Bedankt!

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je meer weten over ons of de huisjes die wij maken?
Schroom niet om contact op te nemen!