Uitverkocht!

Maat L is uitverkocht

Bestellen kan nog steeds, maar je bestelling zal dan op een wachtlijst terecht komen. Heb je hier vragen over? Laat dan een bericht achter.

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Slaaptips voor puppy’s

  Slaaptips voor puppy’s

  Net als baby’s hebben ook puppy’s wel eens hulp nodig om lekker te kunnen slapen. Daarom hebben we aantal slaaptips voor puppy’s op een rijtje gezet voor je. Als eerste is het belangrijk dat de pup rustig en ongestoord in zijn huisje kan zijn.

  Als je kinderen hebt, is het goed om ze te leren dat ook puppy’s moeten slapen. Als de hond in zijn huisje is, wil hij graag even alleen zijn en wordt hij liever niet gestoord. Op deze manier wordt zijn huisje een hele fijne en veilige haven, waar de pup lekker tot rust kan komen.

  Krijgt het jonge hondje alsnog te veel prikkels en kan hij niet slapen, dan kun je eventueel een kleed over het huisje heen gooien. Het huisje is dan echt even afgesloten. Let er wel op dat de pup genoeg zuurstof krijgt. Als de pup eenmaal slaapt, dan begint het grote verwerken. Ook puppy’s kunnen dromen. Soms hoor je je pup zachtjes blaffen, piepen of zie je hem schokbewegingen maken. Hij heeft dan ongetwijfeld een heel avontuurlijke droom.

  Wil jij je hond helpen aan een fijne slaapplek? Koop een Homie! 

  De elegante en functionele honden bench voor jou

  Volg ons
  Ig. Fb. Pi.