homie doghouses

Design honden bench voor in je huiskamer

Dat voor je hond een bench heel handig is, weten de meeste mensen wel. Het probleem is alleen dat de meeste benches ijzeren en grauwe hokken zijn, die echt in geen enkel interieur goed staan. Dat moet anders. Daarom hebben wij een design honden bench ontworpen voor in je huiskamer.

Hoe het begon

In 2018 werd Beer, die toen nog een pup was, onze nieuwe huisgenoot. Beer is groot, zacht en heel enthousiast. Hij heeft een bench nodig om tot rust te komen. Daarom doken we (Ruben en Judith Dorman – founders Homie) het internet op om de perfecte bench uit te zoeken. We waren zo verbaasd dat de ene bench nog lelijker was dan de anderen. Het kon dan wel een handig hulpmiddel zijn, maar deze benches waren allesbehalve een aanwinst voor je interieur.

Functioneel en mooi

Ik (Ruben) ben toen zelf een hondenhuisje voor Beer gaan ontwerpen en maken. Ik ben creatief meubelmaker van beroep en ben gewend maatwerk te leveren. Deze keer dan niet voor een mens, maar voor een hond. Het huisje viel gelijk bij Beer in de smaak en bij ons ook. De bench is zowel functioneel als heel mooi. Toen andere hondenliefhebbers aangaven ook interesse te hebben in een mooie hondenbench, ontstond ons bedrijf ‘Homie’.

Aanvulling op je inrichting

Je hoeft geen creatief meubelmaker te zijn om een mooie hondenbench in huis te kunnen hebben. En je hoeft dus ook niet te kiezen voor een lelijke grijze bak in je woning, die (laten we eerlijk zijn) niet erg opknapt als je er een kleedje overheen legt. Wil je ook een goeie aanvulling voor je inrichting, dan is de Homie honden bench een goede aanschaf voor jou en je hond.

Ondertussen blijven wij ons ontwikkelen en zijn steeds opzoek naar nieuwe ideeën om onze producten te verbeteren. Zo bieden we nu design honden benches aan, die jij zelf kunt samenstellen. Geen twaalf in een dozijn, maar een bench die goed past in jouw interieur. Bekijk de mogelijkheden hier.

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je meer weten over ons of de huisjes die wij maken?
Schroom niet om contact op te nemen!