homie doghouses

Mooie honden bench die je zelf samenstelt

De Homie honden benches zijn ontstaan toen wijzelf een mooie honden bench in onze huiskamer wilden neerzetten voor onze nieuwe pup. Een ijzeren hok staat nergens gezellig. Omdat we voor jou een bench wilden creëren die bij jou en je huiskamer past, bieden we je verschillende keuzeopties aan. De design honden benches zijn er nu dus ook op maat. Jij kunt zelf bepalen welke kleur het dak en frame wordt en in welke maat je je hondenhuisje wilt ontvangen. Zo is het hondenhuisje niet alleen een functioneel item voor je hond, maar ook een mooi meubelstuk in je interieur.

Kleuren

Voor het dak (en de zijkanten) van de honden bench kun je kiezen uit de volgende kleuren: zwart, wit, roze, grijs, houtkleur. Deze tijdloze kleuren passen bij iedere huiskamer. De kleur die je kiest, zie je vervolgens terugkomen op het dak en de zijwanden van de bench. Aan zowel de binnen- als buitenkant. Hieronder zie hoe die verschillende kleurkeuzes eruitzien bij onze mooie honden benches.

Frame

Het stalen frame van het hondenhuisje is te verkrijgen in de kleuren zwart of wit. De kleur die je kiest, bepaalt ook de kleur van de achterplaat. De achterplaat van het huisje heeft namelijk dezelfde kleur als het stalen frame. Kies je een zwart frame, dan krijg je een zwarte achterplaat. Kies je een wit frame, dan krijg je – vanzelfsprekend – een witte achterplaat. Hieronder zie je de afbeeldingen van de verschillende frames. En lees verder om te ontdekken hoe jij een mooie honden bench zelf kan samenstellen.

Maat

Je kunt kiezen uit drie verschillende maten. De Homie hondenbench is te verkrijgen in de maten S, M, of L. Zo kun je een bench kiezen die goed pas bij de maat van je hond en van je huis. Stel hier jouw ideale bench samen. Heb je vragen? Wil je meer weten over de benches? Neem gerust contact met ons op.

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je meer weten over ons of de huisjes die wij maken?
Schroom niet om contact op te nemen!