homie doghouses

Een Homie voor een bench

Het ontwikkelen van de Homie huisjes is begonnen bij de behoefte aan een goede bench. De gebruikelijke benches zijn saai en worden door veel mensen als lelijk beschouwd. Om die reden gingen we opzoek naar een ontwerp dat wel mooi is en dat je graag wilt laten zien.

Vaak wordt een bench maar heel kort gebruikt omdat het niet mooi in het interieur past, terwijl het hebben van een bench ontzettend veel voordelen kent. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van ongecontroleerde interacties tussen de hond en kleine kinderen. Of als je bezoek krijgt, dat niet van honden houdt. Andersom kan ook, dat je hond niet van bezoek houdt. In al deze gevallen is een bench een gouden uitkomst.

Veel honden vinden het prettig om in een wat compactere ruimte te kunnen rusten, omdat ze zich daar veiliger voelen. De meeste hondeneigenaren leggen een kleed over de bench om die veilige ruimte te creëren. Een Homie is van zichzelf al die veilige en fijne plek voor de hond. Een bench of huisje kan alleen dienen als veilige haven als deze vrij toegankelijk is voor de hond en dus niet is weggestopt in een kamertje waar je hond alleen op verzoek heen kan. Een Homie geeft je hond veiligheid en vrijheid.

Wil jij dit ook voor je hond? Klik dat hier voor alle mogelijkheden.

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je meer weten over ons of de huisjes die wij maken?
Schroom niet om contact op te nemen!