homie doghouses

Dog Stories – Hilde

Hilde woont samen met haar man, haar twee kinderen en pup Floris. Dit is haar “Dog Story”.

“Mijn man en ik hebben een tijdje geleden een pup gekocht. Inmiddels is Floris negen maanden oud en maakt hij al zeven maanden deel uit van ons gezin. Het is minstens zo leuk als hoe we het ons van tevoren hadden voorgesteld. De kinderen zijn dol op de pup en Floris is nog gekker op hen. Het is niet alleen heel gezellig, we maken ook heel veel grappige dingen mee met Floris.

Laatst hadden we een bijzondere situatie met een schoenveter. Ik constateerde dat er een schoenveter weg was. We kwamen er al snel achter dat Floris hem had opgepeuzeld. De dag erna liepen wij, zoals gewoonlijk, een rondje. Floris moest een grote boodschap doen en, echt waar, er kwam een draadje uit zijn kontje. Zijn ontlasting was zo bijzonder lang dat ik even moest gaan kijken. Daar was de schoenveter! De arme ziel kreeg het niet uitgepoept, dus moest ik hem een handje helpen. Iewl. Gelukkig had ik poepzakjes bij me en kon ik de veter gemakkelijk verwijderen. Ik had nooit gedacht, zoiets ooit te hoeven doen.”

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je meer weten over ons of de huisjes die wij maken?
Schroom niet om contact op te nemen!