homie doghouses

Het schoonmaken van een huisje

Wat mooi is, moet mooi blijven. Dat geldt zeker voor een Homie. Om lang plezier te hebben van je Homie, is het belangrijk deze regelmatig schoon te maken. Als je een Homie hebt aangeschaft, zal je hebben gemerkt dat het in elkaar zetten eenvoudig ging. Ook het schoonmaken is vrij simpel, als je maar weet wat je moet doen.

Schoonmaken van de lounge

Laten we beginnen met een lounge. Het schoonmaken van een lounge is kinderspel. Je haalt het kussen eraf en je kunt gelijk beginnen. Een huisje vraagt om meer tijd en aandacht. Je opent beide deuren en kunt gemakkelijk de binnenkant schoonmaken. Maak jij gebruik van het tussenschot? Dat kun je gemakkelijk eruit tillen om het voor jezelf gemakkelijker te maken. Mocht het ook nodig zijn om de onderste plaat eruit te tillen, dan is dat mogelijk.

Wat gebruik je bij schoonmaken

Een Homie is gemaakt van twee verschillende materialen: metaal en melamine met een houtlook. Beide materialen kun je het beste eerst afnemen met een microvezeldoek of een Swiffer. Als er vieze vlekken ontstaan, kun je het huisje schoonmaken met water en een microvezeldoek. Veel schoonmaakmiddelen bevatten zuren die uiteindelijk de toplaag kunnen aantasten. Als je toch schoonmaakmiddel wilt gebruiken, kies dan voor een niet-agressief schoonmaakmiddel. Vermijd chemicaliën zoals chloor en terpentine. Heel veel succes!

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je meer weten over ons of de huisjes die wij maken?
Schroom niet om contact op te nemen!