Het schoonmaken van een huisje

Het schoonmaken van een huisje

Home » Blog » Het schoonmaken van een huisje

Wat mooi is, moet mooi blijven. Dat geldt zeker voor een Homie. Om lang plezier te hebben van je Homie, is het belangrijk deze regelmatig schoon te maken. Als je een Homie hebt aangeschaft, zal je hebben gemerkt dat het in elkaar zetten eenvoudig ging. Ook het schoonmaken is vrij simpel, als je maar weet wat je moet doen.

Schoonmaken van de lounge

Laten we beginnen met een lounge. Het schoonmaken van een lounge is kinderspel. Je haalt het kussen eraf en je kunt gelijk beginnen. Een huisje vraagt om meer tijd en aandacht. Je kan van binnenuit een lipje omhoogtrekken. Hierdoor kun je beide deuren helemaal opendoen. Je schuift de deurtjes er makkelijk uit door ze omhoog te trekken. Zo creëer je veel ruimte om binnen in het huisje schoon te kunnen maken. Ook bij een huisje kan het kussen eruit en als je een puppybak erbij hebt, kan je die ook heel makkelijk verwijderen. Mocht het ook nodig zijn om de onderste plaat eruit te tillen, dan is dat mogelijk.

Wat gebruik je bij schoonmaken

Een Homie is gemaakt van twee verschillende materialen: metaal en een houtsoort. Beide materialen moeten alleen met water worden schoongemaakt. In veel schoonmaakmiddelen zitten zuren die uiteindelijk de toplaag kunnen aantasten. Mocht je toch wat schoonmaakmiddel willen gebruiken, kies dan een niet agressief schoonmaakmiddel. Vermijd chemicaliën zoals chloor, terpentine e.d. Heel veel succes!

De elegante en functionele honden bench voor jou

Volg ons
Ig. Fb. Pi.