homie doghouses

Welk kussen past het best bij mijn hond?

Het ziet er altijd zo leuk uit, een hond op een kussen of kleedje. Tegenwoordig zijn er ook zoveel leuke en verschillende verkrijgbaar. Maar welk kussen past nou het best bij mijn hond? Nu zijn er wel een aantal dingen waar je rekening mee kan houden, als je een kussen of kleed aanschaft. Hieronder zetten we een aantal tips voor je op een rij.

Welke kussen past bij honden met lang haar

Heb jij een hond met een dikke vacht? Dan kan het zijn dat je hond het niet altijd prettig vindt om op een kussen te slapen, omdat het dan te warm voor hem wordt. Vooral in de zomer ligt een hond met een dikke vacht graag op een stenen vloer omdat dat lekker verkoelend is. Je kan bijvoorbeeld een kleiner kussen kopen, zodat de hond er half op kan liggen. Dus ook in een Homie huisje moet je dan geen kussen plaatsen die de hele bodem bedekt. Grappig genoeg vinden honden het vaak wel fijn als hun hoofd ergens op ligt. Herken je dit?

Welke kussen past bij honden met kort haar

Honden met kort haar kunnen kussens vaak wel erg waarderen. Zij zullen sneller en ook meer op de kussens of kleden gaan liggen. Hoe je hond er ook uitziet, het is altijd handig als je de kussenhoes of het kleed kunt wassen en bij het kussen, dat de vulling niet te luchtig is. We hopen in ieder geval dat je antwoord hebt gekregen op de vraag: welk kussen past het beste bij mijn hond? Veel shopplezier!

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je meer weten over ons of de huisjes die wij maken?
Schroom niet om contact op te nemen!