Image Alt

Waarom moet een puppy in een bench?

Waarom moet een puppy in een bench

Waarom moet een puppy in een bench?

Home » Blog » Waarom moet een puppy in een bench?

Het voelt misschien wat gek om je allerschattigste kleine pup in een bench te doen. Toch maken veel hondeneigenaren gebruik van een bench. Waarom moet een puppy eigenlijk in een bench? Een bench is een handig hulpmiddel bij de opvoeding van je hond en creëert een veilig plekje voor jouw (nieuwe) huisgenoot. Een bench zorgt voor rust, ontspanning en vrijheid.

Een bench brengt rust

Veel puppy’s zijn heel enthousiast en kunnen de hele dag wel spelen en knuffelen. Ze zijn niet zo goed in het nemen van rust. Een bench voor een pup is hetzelfde als een wieg voor een baby is. Het is een veilige plek waar ze kunnen slapen en tot rust kunnen komen. De bench zorgt voor vertrouwdheid. Het creëert voor je pup een ‘holletje’ waar hij, zeker met kinderen in huis, met rust gelaten wordt. Zo raakt je pup niet overprikkelt en rust hij goed uit. Lees hier meer over de ontwikkeling van een puppy.

Een bench helpt zindelijk maken

Een bench kan ook goed helpen bij de zindelijkheidstraining van je hond. Honden zijn van nature gewend om hun slaapplek niet te bevuilen. Ze zullen dus hun best doen om de bench zo schoon mogelijk te houden. Het blijft belangrijk om goed op de signalen van je pup te letten en je pup regelmatig naar buiten te laten. In een bench is je pup veel minder geneigd om de plas te laten lopen en worden ze sneller zindelijk.

Een bench houdt je huis heel

Een puppy moet heel veel leren. Het is voor jou en je hondje niet prettig om heel de dag politieagent te moeten spelen. Een bench zorgt er ook voor dat je hond geen dingen sloopt of overal op kauwt. Je hoeft dan ook niet 24/7 te blijven opletten en je kunt op ten duur zelfs de deur uitgaan. Je puppy leert zo alleen te zijn. Op zoek naar een mooie design bench voor je puppy? Kijk dan eens rond in onze shop.

De elegante en functionele honden bench voor jou

Volg ons
Ig. Fb. Pi.