homie doghouses

Het ontstaan van Homie Doghouses

Het begon allemaal met een verlangen voor onze hond. Zoals iedere (normale) hondeneigenaar willen we voor onze hond het beste. Daarom gingen we op zoek naar een perfecte luxe bench. Eentje die niet alleen geschikt zou zijn voor onze hond, maar ook goed in ons huis zou passen. De zoektocht naar een mooie bench staakte al snel, want we konden niets vinden dat bij ons paste.

Daarom gingen we zelf aan de slag. Ruben (creative designer): “Het is een heel proces geweest, kan ik je zeggen. Het eindproduct dat je nu ziet, is niet het product waar we gelijk mee zijn begonnen. Het eerste huisje van Beer, onze hond, was helemaal van hout. Zelfs het deurtje was handgemaakt van hout. Gasten die bij ons langskwamen vonden de mooie bench er heel tof uitzien, maar niemand had door hoeveel werk er eigenlijk inzat.

Toen ik het idee kreeg om deze nieuwe “bench” uit te brengen, ben ik op onderzoek uit gegaan. Ik ben op zoek gegaan naar andere, soortgelijke bedrijven. Ik kwam er al snel achter dat ons idee vrij uniek is. Om allemaal zeer tijdrovende huisjes te maken, was geen optie. Dus ben ik verder gaan zoeken en heb ik veel verschillende modellen geprobeerd. Uiteindelijk, ook doormiddel van alle ervaringen met Beer, heb ik verschillende min- en pluspunten tegenover elkaar kunnen zetten. En tadaa! Daar is dít ontwerp uit gekomen.”

Vragen of onduidelijkheden?

Wil je meer weten over ons of de huisjes die wij maken?
Schroom niet om contact op te nemen!